Frakt & leveransvillkor

Maya Home följer köplagen och lagen om distansavtal. Minimum ordervärde: 100kr exkl.frakt. Moms: 25% ingår i priset.

Fraktkostnad: 79kr.

Betalning: I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kortbetalning, Klarnakonto samt direktbetalning. Genom att lämna information i kassan godkänner köparen Maya Homes köp-& leveransvillkor.

Transport: Ditt paket skickas med PostNord eller DHL till utlämningsställe eller hämtas i vår butik. Från det att paketet är levererat till utlämningsställe/klar för leverans i butiken så ska paketet hämtas inom 14 dagar. För ej uthämtade paket debiteras en extra kostnad på 300 för ordervärde under 1000kr och 500kr för ordervärde som överstiger 1000kr.

Reklamation och returer: Från dagen köparen hämtat ut ordern gäller öppet köp och returrätt i 14 dagar. Maila oss till Support@mayahome.se för retur och reklamationer. Vi skickar ett formulär som ni kan fylla i samt instruktioner. Kostnad för returer står köparen själv för. Returvaran ska vara oanvänd, ligga i sin originalförpackning och i samma skick som köparen fick den vid leverans. Det är köparens ansvar att se till att varan är välpackad vid returer. Köparen tar fullt ansvar för sina returer av varor gentemot transportören, detta gäller alla returvaror som inte kommer fram eller skadas under transport. Varor som är hämtade i butik kan returneras i butik, samma regler gäller som ovan. Returadress: Maya Home, Hammarby Alle 134, 120 66 Stockholm. Återbetalning: När returen har ankommit till Maya Home och varan godkänts, återbetalas köpesumman för varan (exkl. frakt) omgående. Beloppet bokförs och syns på köparens konto inom ett par bankdagar. Vid betalning med Klarna, justeras köparens faktura per automatik.

Försäljning till minderåriga: För att få handla i vår webbutik krävs det att du har fyllt 18 år eller har målsmans medgivande.

Vi önskar dig en trevlig shopping hos oss!